Ingeblog.nl

Weblog van Ingeborg

Cherry Cola

Ik loop hard. Inmiddels durf ik dat hardop te zeggen. Het ging niet zonder slag of stoot, maar ik loop tegenwoordig al bijna een uur achter elkaar. Hard op weg naar de 10 kilometer.

En dat allemaal met dank aan Evy, mijn virtuele, Vlaamse hardloopvriendin. We begonnen met 1 minuut rennen en nu zijn we hier. Vriendin voor het leven, die Evy.  

Alleen die muzieksmaak van haar. Ze heeft een vast repertoire. Een liedje over een driftig levens reddende lifeguard. Een zeiknummer over een oude man en zijn hond. Een boyband met het tranentrekkende ‘Mother’.  

Het kan ook minder zoet, hoewel dat niet per se van betere smaak getuigt. Loop ik heerlijk idyllisch in het zonnetje langs de kinderboerderij, tettert iemand in mijn oor over b*ffen…  

En dan nog de nummers zonder einde. Die steevast tegen het einde van de les hun opwachting maken. Eindeloze pianosolo’s. Je denkt dat je er bent, maar niks hoor. Pingel-pingel-pingel, loop nog maar even lekker door.  

Is de les eindelijk klaar, dan heb ik dringend behoefte aan iets anders. Moet gewoon even. Eagles of Death Metal op vol volume. Verschrikkelijk foute mannen, maar ze kunnen er in ieder geval zelf om lachen.

 

Maar wacht even. Die lifeguard. “He drinks cherry cola / And he works out on the beach.” Is-tie toch nog een beetje cool.

1 Comment

  1. Evy you gonna rock that modda fokkien shiiiiii!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Ingeblog.nl

Theme by Anders NorenUp ↑